Se helt enkelt bättre med progressive glas

ZEISS utbud av progressiva glas är den perfekta lösningen – även för förstagångsbärare

Vi har nog alla hört historier om hur svårt det kan vara att anpassa sig till sina nya progressive glas – yrsel, huvudvärk, nackspärr och trötthet och såklart risk att man snubblar i trappan. En del har svårt att tillvänja sig trots veckolånga försök. Det är därför förstagångs bärare tenderar att avstå från att skaffa progressive glas. Så vad ska du ta hänsyn till innan du köper ditt första progressiva glasögonpar?

Det drabbar oss alla någon gång. Våra ögon förlorar förmågan att läsa. Plötsligt kan vi varken läsa en text eller se klart på avstånd. Det är nu dags att skaffa ett par progressiva glasögon. Dessa state-of-the-art glas ger skarp syn både på nära och avstånd samt även på mellanavstånd. Detta är möjligt tack vare en speciell glas design. Men, som med alla avancerade produkter är skillnaden i kvalitet stor. Slutligen, ett bra progressivt glas fungera optimal endast när användaren känner sig avslappnad, endast då kan tillpassningen bli så skräddarsydd som man önskar.

Särskilt för förstagångs bärare är det viktigt med snabb tillpassning och god valuta för sina pengar.

ZEISS erbjuder fyra olika typer av progressive glas vilket ger din optiker möjlighet att välja det optimala glaset för dig och med dig. Det går ungefär till som när du väljer en ny bil – du kan välja mellan olika kvalitetsnivåer beroende dels på hur höga styrkor du behöver och hur stora krav du ställer på dina nya progressive glasögon

ZEISS syntest online Hur väl ser du kontrast och färg? Här kan du kolla din syn snabbt och enkelt!

Lösningar för bättre syn på jobbet efter 40

Du kan alltid förvänta dig mera om du väljer ZEISS progressiva glasögon. Stämmer det verkligen?

Vi tycker det; vi strävar efter att du ska ha ett avkopplat och bekvämt seende tack vare våra glasögonglas – precis som i yngre dagar. För maximal synkomfort är fyra saker viktiga, och ZEISS flerfokusglas har dem alla:

  • Snabbast möjliga tillvänjning och bekvämlighet (= optikern kallar det för spontan tillvänjning)
  • Försiktig, övergång mellan olika synavstånd
  • 20/20 synskärpa på alla synavstånd
  • Maximalt seende: på grund av sin konstruktion ger inte standard progressive glas sin bärare optimal synkomfort. Ju bättre kvalitet dina progressiva glas har, desto bättre synkomfort får du.

Sortiment av progressiva glas

Oavsett utvecklingen och produktionen av glasögonglas, det är dig vi fokuserar på – personen som ska bära de progressiva glasögonen. Alla har sina egna behov och krav. Det påverkar dina förväntningar och priset du betalar för dem. Vårt mål är att hitta den perfekta lösningen för dig – oavsett om du letar efter glasögon för ett bra pris eller skräddarsydda lösningar.

Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig

Vill du läsa mer?

Bästa glasen för bilkörning – kom säkert dit du ska Anpassade glas för bilkörning gör inte bara körningen mer avkopplande utan ökar även säkerheten betydligt. Men vad ska då du som konsument tänka på när du köper glasögon för bilkörning?
Tips för högre användarkomfort med progressiva glas Alla kan snabbt vänja sig vid perfekt tillpassade progressiva glas.
Vi utvecklar glasögonglas för bilkörning En inblick i vad som händer bakom kulisserna: historien om hur ZEISS utvecklade DriveSafe
Glas för mer pålitlig körning Så gör ZEISS glasögonglas bilkörningen säkrare och mindre stressande.

Liknande produkter