Utmana den mänskliga fantasins gränser - en närbild av en blå ögonglob i mörkret.

Utmana den mänskliga fantasins gränser

ZEISS i Sverige

Se bättre

Från exakta synkontroller till glasögonlinser erbjuder ZEISS en unik kombination av oftalmisk och optisk expertis.

Diagnosticera och behandla

Med produkter och lösningar inom oftalmologi och mikrokirurgi skapar ZEISS medicinska framsteg och förbättrar patienternas livskvalitet.

För chiptillverkare

ZEISS har möjliggjort morgondagens teknik med halvledartillverkningsutrustning i över 50 år och är drivkraften bakom global digitalisering.

Produkterna erbjuds för närvarande inte i ditt land. Om du är intresserad av våra produkter, kontakta oss.

Mätning och inspektion

ZEISS mätningsteknik säkerställer perfekta resultat inom industrisektorer där precision, kvalitet och effektivitet är viktiga framgångsfaktorer.  

Forskning mikro- och nanostrukturer

Med ZEISS optiska, elektron/jon- och röntgenmikroskop visualiserar du de minsta strukturerna och snabbaste processerna.

Fotografera och filma

Fotografering Filmfotografi

Fotografera och filma

Fotograferings fans litar på linser från ZEISS för att fånga oförglömliga ögonblick. ZEISS linser var även under månlandningen. 

Fotografera och filma

Många storfilmer som görs använder ZEISS-objektiv. De är skräddarsydda för ett brett spektrum av behov med sin utmärkta kvalité. 

Observera och uppleva

Jakt Naturupplevelser

Observera och uppleva

ZEISS kikarsikten och termiska enheter hjälper jägaren att nå framgång i alla lägen för en säker och etisk jakt. 

Skapa virtuella världar

Simuleringsprogram med ZEISS VELVET SIM projektorer skapar ett realistiskt intryck av en virtuell verklighet. Produkterna erbjuds för närvarande inte i ditt land. Om du är intresserad av våra produkter, kontakta oss.

Skapa virtuella världar

ZEISS är leverantör av kompletta system för moderna planetarier. Produkterna erbjuds för närvarande inte i ditt land. Om du är intresserad av våra produkter, kontakta oss.

Utveckla och tillverka

Spektroskopi OEM-lösningar

Utveckla och tillverka

ZEISS spektrometerlösningar och komponenter är perfekt skräddarsydda för att ge värde till processkontrollen genom effektivitet, kvalitet och stabilitet. Produkterna erbjuds för närvarande inte i ditt land. Om du är intresserad av våra produkter, kontakta oss.

Utveckla och tillverka

ZEISS' expertis gör det till en pålitlig partner vid utveckling, konstruktion och tillverkning av exakta komponenter, optiska moduler och system. Produkterna erbjuds för närvarande inte i ditt land. Om du är intresserad av våra produkter, kontakta oss.

Utveckling av programvarulösningar

Med stor expertis inom den högteknologiska sektorn och agila arbetsmetoder utvecklar ZEISS skräddarsydda digitala och programvarulösningar som har stort inflytande på marknaderna. Produkterna erbjuds för närvarande inte i ditt land. Om du är intresserad av våra produkter, kontakta oss.

ZEISS Nordics

ZEISS i Sverige

ZEISS Nordics omfattar koncernens verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. ZEISS Nordics har 195 anställda och huvudkontoret ligger i Stockholm.

I Norden representeras ZEISS av experter och produktspecialister i alla de nordiska länderna som med sina kunskaper och färdigheter både kan bistå med att uppfylla kundernas behov vid köp av nya instrument/produkter och ge service på de nordiska språken.

Det svenska företaget Carl Zeiss AB är en del av ZEISS Nordics och har 121 anställda inom service, rådgivning och försäljning. Carl Zeiss AB har kontor i Stockholm och även ett mätcenter (Quality Excellence Center) i Eskilstuna.