Hälsa och förebyggande åtgärder

Kristallklara fördelar för dig som bär glasögon

ZEISS rengöringsdukar för glasögon och skärmar

3 oktober 2020
  • Kristallklara fördelar för dig som bär glasögon

Skjortärmar, slipsar och näsdukar finns ofta nära till hands, men de är inte lämpliga för rengöring av moderna glasögon med styrka. Om man gnuggar glasen med dessa material kan glasen skadas, särskilt om man har plastglas med ytbehandling. Smuts och repor som orsakats av felaktig rengöring gör att glasögonen blir svårare att se genom. Det blir svårare att se genom dem, vilket begränsar användarens syn. Därför erbjuder ZEISS professionella rengöringslösningar som är optimalt anpassade för att uppfylla kraven på högkvalitativa glasögonglas med styrka.

De förfuktade glasrengöringsdukarna från ZEISS med sin unika kombination av aktiva ämnen rengör skonsamt och noggrant. Oberoende tester* bekräftar: de mikrofina dukarna har den bästa rengöringseffekten i jämförelse med tio andra, liknande produkter. Dukarna rengör skonsamt och utan att repa. Dessa dukar har en mycket fin struktur som inte skadar moderna glasögon eller ytbehandlingen på dem. De är förfuktade med en speciell kombination av två aktiva ämnen som inte innehåller några aggressiva rengöringsmedel eller artificiella doftämnen. Rengöringsdukarna som är enskilt förpackade är enkla att ta fram i varje situation och ger varaktiga resultat: de ger en bättre syn och glasögonglas som håller längre.

Varje rengöringspaket från ZEISS innehåller anvisningar om hur produkten ska användas på glasögonglasen samt ytterligare information om bättre syn. De nya rengöringsdukarna från ZEISS kan också användas för andra optiska ytor och LCD-skärmar, till exempel digitalkameror, bärbara datorer, smartphones och mobiltelefoner.


Dela denna artikel