ZEISS för optiker

En långsiktig och trogen partner

Vi arbetar för våra kunders framgång genom att erbjuda förstklassiga produkter, innovativa lösningar och en världsomspännande support med personlig service. Som världsledande tillverkare av precisionsoptik kombinerar vi teknisk kompetens och innovativa idéer för att skapa en unik visuell upplevelse – designad för din framgång.

ZEISS program för samarbetspartners

Affärssupport skräddarsydd för ditt företags framgång.

ZEISS vill vara din partner – inte din konkurrent. Därför är ZEISS program för samarbetspartners utformat för att hjälpa dig som optiker att erbjuda en optimal synvårdsupplevelse och göra det möjligt för din verksamhet att växa.

Som ZEISS affärspartner erbjuds du en rad fördelar – från professionellt marknadsföringsstöd till personlig kundvårdsrådgivning.

ZEISS Academy Vision Care

Seminarier och utbildning för optiker

Löpande fortbildning och utbildning är avgörande för affärsmässig framgång. Även om man redan är expert på sitt område behöver man löpande utbildning för att fräscha upp kunskaperna, lära känna ny teknik, nya produkter och nya branschstandarder och för att utveckla och bibehålla sin sälj- och rådgivningskompetens.

Vill du ha allmän information om optiska fenomen eller optisk forskning? Vill du lära dig mer om ZEISS produkter och instrument? Vill du veta hur ZEISS optiska mätinstrument används? Vill du få lite säljrådgivning? ZEISS Academy Vision Care erbjuder en rad attraktiva utbildningar i form av seminarier, webbinarer och onlinebaserade utbildningar.

Seminarier

Seminarier

Webbinarer

Webbinarer

Onlinebaserad utbildning

Onlinebaserad utbildning

Mer än 175 år av optisk expertis

ZEISS grundades för mer än 175 år sedan och är idag ett av världens ledande optikföretag. Idag kan du bygga din framgång med hjälp av vår mångåriga kompetens:

 

  • ZEISS kameraobjektiv användes under den första månlandningen och har sedan dess även använts för att spela in många Hollywood-filmer.
  • 35 nobelpristagare har använt ZEISS mikroskop i sin forskning.
  • ZEISS tillverkning av halvledarteknik formar grunden till vår digitala tidsålder.
  • ZEISS medicinska system används dessutom vid mer än två tredjedelar av alla operationer av grå starr i världen.

 

Våra samarbetspartners kan dra nytta av vår kunskap som sträcker sig ända till den optiska industrins begynnelse.

ZEISS är en av världens ledande tillverkare av glasögonglas och strävar efter att erbjuda maximal precision och komfort. ZEISS designar och tillverkar glasögonglas, instrument och mätsystem, samt butikskoncept och tekniska tjänster som fortsätter att sätta nya standarder inom synvården.

Kontakta oss för att komma igång

ZEISS kundservice