Profil, sidovy, närbildsporträtt med utrymme för text, tomt utrymme för annons med glad, självsäker, stilig man som har ett headset med mikrofon på huvudet på en grå bakgrund
ZEISS FÖR OPTIKER

Din syn är vår passion

Vi satsar på ett partnerskap med ömsesidig framgång.

  • Affärssupport som anpassats till din verksamhet
  • Utmärk dig med skräddarsydda synlösningar
  • Service över förväntningarna

En stark affärspartner.

Nu och i framtiden.

Vi förstår hur mycket du bryr dig om ditt företag och dina kunder och vi vill stötta verksamhet under hela resan. Men varför ska du välja oss? ZEISS är en organisation med en stark kultur av forskning, framsteg, rättvisa och hållbarhet. Denna kultur sträcker sig till alla våra partnerskap, vilket innebär att vi åtar oss att hjälpa dig skapa en exceptionell köpupplevelse för kunderna.

Kontakta oss   för att få ett skräddarsytt affärspartnerprogram.

Vi ger dig den support du behöver för att få ditt företag att utmärka sig i mängden.

ZEISS synlösningar är utformade till att ta din verksamhet till nästa nivå. Vi har partners över hela världen och kan hjälpa dig att hitta de bästa försäljningsalternativen för din specifika marknad.

Service utöver dina förväntningar.

Vi förstår oss på dina utmaningar och  stödjer dig inte bara med innovativa glasögonglas och optisk utrustning, utan också med omfattande tjänster som är tillgängliga dygnet runt. Vi vill se till att du och ditt team är fullt utrustade med de rätta verktygen och kunskaperna, säkerställa kostnadseffektiva processer, enkla   inköp   och ett unikt rykte.  

Service

Professionella kurser och utbildning.

Vi erbjuder interaktiva och underhållande kurser online med praktisk relevans inom optisk vetenskap, produkter, försäljning och kommunikation. Utöver e-utbildningsmoduler fokuserar vi också på integrerade utbildningskoncept som erbjuder kurser på kliniken för optiker. Kurserna förbättrar dina kunskaper, utvecklar dina optiska färdigheter. Du lär dig hela tiden något nytt och håller dig uppdaterad inom branschen.

ZEISS VISUSTORE

Online beställningsplattform

Enkelt, snabbt, intelligent: det moderna sättet att beställa linser. Gör dina beställningar online – oberoende av vilket operativsystem du har.

Bytet till VISUSTORE® och användningen av det nya ZEISS online-beställningssystemet är kostnadsfritt.

Marknadsföringsverktyg

Enkel tillgång till nedladdningsbara marknadsföringsmaterial.

Stegvis vägledning om marknadsföring. Markadsföringsmaterial som är enkla att ladda ner, inlägg för sociala medier, butiksvideor och butiksmaterial, kampanjer och mycket mer som gör att du kan marknadsföra verksamheten, ditt utbud av tjänster och ZEISS förstklassiga produkter.  Alla  dessa finns till hands för att göra din verksamhet mer synlig.

MyZEISS

Självservice dygnet runt med en knapptryckning

Allt på ett ställe: med MyZEISS har du tillgång till allt du behöver för din verksamhet på ett ställe – utbildning, produktinformation, marknadsföring, beställning, kontohantering och mycket mer. Vi finns tillgängliga för dig och hjälper dig med allt som företaget stöter på.

Kontakta oss

Schemalägg ett möte

Form is loading...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

Bli en ZEISS-partner

Form is loading...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.