Profile, side view, close up portrait with copy space, empty place for advertisement of confident, joyful, cheerful, stylish guy having headset with mic on head, isolated on grey background
ZEISS FÖR OPTIKER

Din syn är vår passion Vi satsar på ett partnerskap med ömsesidig framgång.

  • Affärssupport som anpassats till din framgång
  • Utmärk dig med skräddarsydda synlösningar
  • Service över förväntningarna

En stark affärspartner.

Nu och i framtiden.

Vi förstår hur mycket du bryr dig om ditt företag och dina kunder och vi vill stötta din verksamhet under hela resan. Men varför ska du välja oss? ZEISS är en organisation med en stark kultur av forskning, framsteg, rättvisa och hållbarhet. Denna kultur sträcker sig till alla våra partnerskap, vilket innebär att vi åtar oss att hjälpa dig att skapa en exceptionell köpupplevelse för kunderna.

Kontakta oss för att få ett skräddarsytt affärspartnerprogram.

Vi ger dig den support du behöver för att få ditt företag att utmärka sig i mängden.

ZEISS synlösningar är utformade för att ta din verksamhet till nästa nivå. Vi har partners över hela världen och kan hjälpa dig att hitta de bästa försäljningsalternativen för din specifika marknad.

Service över dina förväntningar.

Vi förstår oss på dina utmaningar och stöttar dig inte bara med innovativa glaslösningar och optisk utrustning, utan även med omfattande tjänster som är tillgängliga dygnet runt. Vi vill se till att du och ditt team är fullt utrustade med de rätta verktygen och kunskaperna, säkerställa kostnadseffektiva processer, enkla   inköp   och ett oöverträffat rykte.  

Service

Professionella kurser och utbildningar.

Vi erbjuder interaktiva och underhållande kurser online med praktisk relevans inom optisk vetenskap, produkter, försäljning och kommunikation. Utöver e-utbildningsmoduler fokuserar vi också på integrerade utbildningskoncept som erbjuder kurser för optiker på kliniken. Kurserna förbättrar dina kunskaper och utvecklar dina optiska färdigheter. Du lär dig hela tiden något nytt och håller dig uppdaterad inom branschen.

ZEISS VISUSTORE

Online beställningsplattform

Enkelt, snabbt, intelligent: det moderna sättet att beställa glas. Gör dina beställningar online – oavsett vilket operativsystem du har.

Bytet till VISUSTORE® och användningen av ZEISS nya online-beställningssystem är kostnadsfritt.

ZEISS kurs i digital aktivering

ZEISS digital aktivering

Gör din verksamhet synlig online.

ZEISS kurs i digital aktivering fokuserar på digital kunskap på ett pragmatiskt sätt. Vi tar upp de viktigaste verktygen som du enkelt och effektivt kan integrera i dina arbetsprocesser. Kursen är specifikt utformad för att passa just dina arbetsrutiner. Vårt mål är att göra digitaliseringen så enkel och samtidigt så effektiv som möjligt för dig.

Kontakta oss

Schemalägg ett möte

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

Bli en ZEISS-partner

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.