Ett par av ZEISS enstyrkeglas med fullt UV-skydd
ZEISS FÖR OPTIKER

ZEISS enstyrkeglas

Ta del av vårt stora sortiment med enstyrkeglas – här finns allt dina kunder behöver

Varje enskilt ZEISS enstyrkeglas är utformat med fokus på synkvalitet, utseende och användarkomfort. Oavsett om dina kunder behöver läsglasögon eller om du föreskriver en lösning för att korrigera synfel – du kommer att hitta en lösning i vårt sortiment med enstyrkeglas.

ZEISS enstyrkeglas erbjuds som standard med fullt UV-skydd.

ZEISS sortiment med enstyrkeglas: mer än 75 % av glasögonanvändarna köper standard enstyrkeglas.1

För kunder med närsynthet eller översynthet och de som upplever någon typ av refraktivt fel, t.ex. astigmatism eller ålderssynthet. Nu kan du erbjuda dina kunder optimal syn, klarhet och komfort med högkvalitativa enstyrkeglas. Medan våra standardprodukter redan uppfyller alla grundläggande krav, garanterar våra skräddarsydda glas maximal komfort i alla situationer. Enstyrkeglas av plast, trivex eller polykarbonat: våra glasprodukter finns i olika materialalternativ beroende på glasögonbehov. Utöver våra ZEISS färdiga enstyrkeglas och standardglas har vi också en rad enstyrkeglas utformade för att möta specifika behov. Detta sortiment inkluderar ZEISS Single Vision DriveSafe-glas för utmärkt användarkomfort och bättre sikt på vägen, och ZEISS Single Vision EnergizeMe-glas som är speciellt utformade för de som bär kontaktlinser samt ZEISS Single Vision SmartLife-glas, utformade för en uppkopplad och aktiv livsstil hos barn, tonåringar och vuxna. Upptäck den ZEISS-produkt som bäst passar dina kunders personliga behov.

ZEISS DriveSafe enstyrkeglas

Perfekt för kunder som äger ett par glasögon för daglig användning. ZEISS DriveSafe enstyrkeglas ger bättre sikt i svagt ljus för säkrare och bekvämare körning. Minskar även upplevd bländning från mötande bilar eller gatubelysning i mörker.

ZEISS Standard enstyrkeglas

En standardprodukt som svarar på varje enskilt behov för enstyrkeglas, inklusive visuell kvalitet, snyggt utseende och användarkomfort. Välj från traditionella sfäriska enstyrkeglas till mer avancerade asfäriska enstyrkeglas.

ZEISS enstyrkelagerglas (FSV)

Det finns ett stort utbud av ZEISS enstyrkeglas. Dessa glasögonglas erbjuder UV-skydd på upp till 400 nm.

Enstyrkeglas (SV) design

Kontakta oss

Schemalägg ett möte

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

Bli en ZEISS-partner

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

 • 1

  SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11 Sep 2016.

 • 2

  Externt kundacceptanstest för sortimentet med ZEISS SmartLife glasögonglas, n=48 studiedeltagare (antal procent av deltagarna som "håller helt med", "håller med" eller "håller delvis med"). Aston Optometry School, Aston University, Storbritannien, 2019.

 • 3

  Kvalitativa analyser av Technology & Innovation, Carl Zeiss Vision International GmbH, DE 2022.

 • 4

  A Aslam. Kontaktlinser och glasögon: en vinnande kombination. Optician 2013; 246:6425-26.