Ett par av ZEISS enstyrkeglas med fullt UV-skydd
ZEISS FÖR OPTIKER

ZEISS enstyrkeglas

Ta del av vårt stora sortiment med enstyrkeglas – här finns allt dina kunder behöver

Enstyrkeglas från ZEISS är utformade med fokus på kvalitet, utseende och användarkomfort. Oavsett om dina kunder behöver läsglasögon eller om du föreskriver glasögon för att korrigera synfel, kommer du hitta en optimal lösning i vårt sortiment med enstyrkeglas.

ZEISS enstyrkeglas erbjuds som standard med fullt UV-skydd.

ZEISS sortiment med enstyrkeglas: mer än 75 % av glasögonanvändarna köper standard enstyrkeglas och mer.1

För konsumenter med närsynthet, översynthet, astigmatism eller ålderssynthet. Nu kan du erbjuda dina kunder optimal syn, klarhet och komfort med högkvalitativa enstyrkeglas. Medan våra standardprodukter redan uppfyller alla grundläggande krav, garanterar våra skräddarsydda glas maximal komfort i alla situationer. Enstyrkeglas i plast eller mineral: våra glasprodukter finns i olika materialalternativ beroende på kundens behov. Utöver våra lagerglas och standardglas har vi också en rad enstyrkeglas utformade för att möta specifika behov. Detta sortiment inkluderar ZEISS DriveSafe för utmärkt användarkomfort och bättre sikt på vägen, och ZEISS SmartLife-glas för en uppkopplad och aktiv livsstil. Upptäck den ZEISS-produkt som bäst passar dina kunders personliga behov.

ZEISS SmartLife enstyrkeglas

Lämplig för kunder över 20 år som vill ha skarpare och bekvämare syn när de växlar mellan online och offline. Att ständigt vara uppkopplad och på språng kan vara ansträngande för dina ögon. Förbättrad optisk prestanda, 94 % av personerna uppger att de såg mer bekvämt på mellanavstånd och nära håll.2

ZEISS DriveSafe enstyrkeglas

Perfekt för de kunder som vill ha ett par allround enstyrkeglas som är optimerade för bilkörning. ZEISS DriveSafe enstyrkeglas ger bättre sikt i svagt ljus för säkrare och bekvämare körning. Det reducerar även bländande ljus från mötande bilar och gatulampor på natten.

ZEISS Standard enstyrkeglas

En standardprodukt som svarar på varje enskilt behov för enstyrkeglas, inklusive kvalitet, snyggt utseende och användarkomfort. Välj från traditionella sfäriska enstyrkeglas till mer avancerade asfäriska enstyrkeglas.

ZEISS enstyrkelagerglas

Färdiga enstyrkeglas från ett pålitligt och välkänt märke. Det finns ett stort utbud av enstyrkeglas. Dessa glas erbjuder fullt UV-skydd ända upp till 400 nm.

Enstyrkeglas design

Kontakta oss

Schemalägg ett möte

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

Bli en ZEISS-partner

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

  • 1

    SWV Strategy with Vision, World, Lens and Frame Demand Study, 11 Sep 2016

  • 2

    Externt kundacceptanstest för sortimentet med ZEISS SmartLife glasögonglas, n=48 studiedeltagare (antal procent av deltagarna som "håller helt med", "håller med" eller "håller delvis med"). Aston Optometry School, Aston University, Storbritannien, 2019.

  • 3

    Global ZEISS enkät med 2400 kontaktlinsanvändare och 40 optiker i USA, Tyskland, Kina and Italien, 2015