Solglas med spegelbehandling:
ZEISS DuraVision® Mirror.

Ett smart modebudskap.

Solglas med spegelbehandling – vem passar de för?

De trollar fram en unik stil och är inte bara trendiga utan dessutom verkligen funktionella: solglas med ZEISS DuraVision Mirror-spegelbehandling ger dig kristallklar syn med betydligt färre reflexer. Det gör att du ser bekvämare både i extrema ljusförhållanden, t.ex. i bergen, i snön eller på stranden, i parken och på shoppingrundan eller idrottsplatsen. Två speciella ytbehandlingar gör detta möjligt: en antireflexbehandling på baksidan av glasen och en spegelbehandling på framsidan. DuraVision® Mirror-solglas är dessutom smutsavvisande och mycket lätta att hålla rent.

Ett modetips: våra spegelbehandlingar finns i åtta spännande färger som ger ett perfekt resultat – alltifrån rött till grönt, blått och ända till silver och guld. Glas med spegelbehandling passar utmärkt i metallbågar av alla former men funkar också perfekt i pantobågar.

Viktigt för bilförare: inte alla färger lämpar sig för bilkörning.
Oavsett vilka synbehov du har är det viktigt att du pratar med din optiker så att ni tillsammans kan hitta en färg som passar dig. Och självklart erbjuder solglas med ZEISS DuraVision Mirror-ytbehandling 100 % skydd mot UV A- och UV B-strålning.

DuraVision® Mirror-färger

ZEISS DuraVision Mirror-ytbehandlingen erbjuds i åtta olika färger.

DuraVision Mirror-färger

Liknande produkter

Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig