Reflektera din stil: ZEISS DuraVision® Mirror & Flash Mirror spegelytbehandlingar

Ett smart modebudskap.

Solglas med reflekterande ytbehandlingar

Solglas med spegelytbehandling trollar fram en unik stil och är inte bara trendiga utan dessutom verkligen funktionella: solglas med ZEISS DuraVision Mirror och Flash Mirror -spegelbehandling ger dig kristallklar syn med betydligt färre reflexer. Tack vare en antireflexbehandling på baksidan av glasen och en spegelbehandling på framsidan ser du alltid bekvämare utomhus, i parken, på shoppingrundan, och till och med i extrema ljusförhållanden, som t.ex. i bergen, i snön eller på stranden. DuraVision® Mirror och Flash Mirror -solglas är dessutom smutsavvisande och mycket lätta att hålla rena.

Våra spegelbehandlingar finns i flera spännande färger och utföranden, så att du lätt kan skapa din egna unika kombination.

Viktigt för bilförare: inte alla färger lämpar sig för bilkörning.
Oavsett vilka synbehov du har är det viktigt att du pratar med din optiker så att ni tillsammans kan hitta solglas som passar just dina behov. Och självklart erbjuder solglas med ZEISS DuraVision spegelytbehandlingar 100 % skydd mot UV A- och UV B-strålning.

DuraVision® Flash Mirror-färger

ZEISS DuraVision Flash Mirror ger dina solglasögon en lätt reflekterande glans. Prova dessa dämpade nyanser på helfärgade, gradalfärgade, polariserade eller färgskiftande glas. Möjligheterna är oändliga. ZEISS DuraVision Flash Mirror-ytbehandlingen finns i fem olika nyanser: Ruby, Sapphire, Jade, Diamond og Amber.

En färg, flera olika stilar

Cosmetic Tint: 25% Grey with DuraVision Flash Ruby

En färg, flera olika stilar

Solid or Polarized Tint: 85% solid grey with DuraVision Flash Ruby

En färg, flera olika stilar

PhotoFusion: Blue activated with DuraVision Flash Ruby

En färg, flera olika stilar

PhotoFusion: Blue inactivated with DuraVision Flash Ruby

DuraVision® Mirror-färger

Spegelfärger kombineras med polariserade, helfärgade eller gradalfärgade glas. De har en hög reflekterande effekt och används ofta för mode- och sportsolglasögon. ZEISS DuraVision Mirror - ytbehandlingen finns i fem olika färger: Green, Red, Silver, Bronze och Strong Blue.

DuraVision Mirror-färger

Liknande produkter

Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig