VISUCONSULT 100
ZEISS FÖR OPTIKER

ZEISS VISUCONSULT 100 Din digitala assistent för individuell konsultation.

En app som utvecklats till att hjälpa dig förvandla konsultationsprocessen till en oförglömlig upplevelse.

  • Analys av synbehov
  • ZEISS glasdemonstration
  • Enkel beställning via VISUSTORE

Ge kunderna en skräddarsydd lösning.

Med ZEISS VISUCONSULT 100 krävs bara tre enkla steg.

  • Först blir det okända känt med frågeformuläret som analyserar synbehovet. Det ger dig en detaljerad analys av kundens livsstil, vanor och synbeteende så att du kan välja rätt glas.
  • Därefter blir det osynliga synligt för kunderna när de får uppleva dina  glasrekommendationer i praktiken.
  • Slutligen avslutar du processen med en knapptryckning som beställer en unik, anpassad ZEISS-glaslösning.
  •   
    Ladda ner den kostnadsfria appen ZEISS VISUCONSULT 100 på iOS-surfplattor från App Store för att nå din digitala assisten för individuell konsultation.

Analys av synbehov och glasrekommendation

För att kunna rekommendera den glastyp som passar bäst för dina kunder måste du förstå deras synbehov fullt ut. Importera kundernas synprofilanalys från Min synprofil genom att skanna QR-koden. Alternativt kan du med ZEISS VISUCONSULT 100 med synbehovsanalys skapa en fördjupad analys av visuell livsstil tillsammans med dina kunder. I båda fallen åtföljs synprofilen av åtminstone två rekommendationer av anpassade ZEISS glaslösningar kopplade till deras unika synbehov.

ZEISS linnsdemonstration på iPad i AR.

ZEISS glasdemonstration på iPad i AR.

Kunderna känner inte till glasets specifika egenskaper och verkliga fördelar. Med demonstrationsfunktionen i ZEISS VISUCONSULT 100 kan du göra valet av glas mer konkret. Det är ett interaktivt rådgivningsverktyg som på ett lättförståeligt sätt visar produkterna, egenskaperna och fördelarna.

Det har aldrig varit så enkelt att förklara och sälja in högkvalitativa glas.

  

ZEISS linnsdemonstration på iPad i AR.

Digital ögonstress från för mycket skärmtid

Demonstration av hur glasögonen sitter i ansiktet

Den här modulen hjälper dig att demonstrera individuella ansiktsparametrar och bågar med hjälp av ett interaktivt huvud som rör på sig. Du kan enkelt förklara fördelarna med  personligt anpassade glas för kunden.

Digital ögonstress från för mycket skärmtid

Tjockleksdemonstration

Tjockleksdemonstrationen är ett enkelt sätt att visa vilken inverkan användningen av olika material och höga refraktionsindex har på glasens tjocklek. Genom att växla mellan olika material, index och diopter kan du göra minskningen av glasens tjocklek och vikt synlig för kunden.

Slutför konsultationen med refraktionsuppgifter, kundrapport och enkel beställning via VISUSTORE

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

1. Fastställa slutlig styrka och centreringsdata

Ange din kunds styrkor och centreringsdata för bågarna. Det gör att du kan visa uppgifterna i sammanfattningen och överföra den till VISUSTORE.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

2. Sammanfattningssida

Detta är en lättförståelig kundrapport som omfattar alla uppgifter från kundrådgivningen och alla produkter på ett och samma ställe, som du kan skriva ut eller skicka via e-post. Produkter som valts under glasdemonstrationen visas också i sammanfattningen.

ZEISS VISUSTORE
ZEISS VISUSTORE

3. Enkel onlinebeställning med VISUSTORE

Med en knapptryckning skickar du alla uppgifter från kundkonsultationen till VISUSTORE där du kan lägga din beställning. Du kan beräkna, optimera och se exakt vilka specifikationer kundens ZEISS-glas har och hur tjocka de är.

Kontakta oss

Schemalägg ett möte

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

Bli en ZEISS-partner

Formulär laddas...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.