Allt om ytbehandlingar –

vilka fördelar har ytbehandlingar?

Ytbehandlingar: trots att de är i princip osynliga gör de glasögonen till ett effektivt verktyg. En hårdhetsbehandling som skyddar mot repor eller en högklassig antireflexbehandling som minskar störande reflexer: ytbehandlingar kan göra mycket för att förbättra din synkomfort, göra det lättare att hålla glasen rena och till och med se till att dina glasögon håller längre. Framför allt ytbehandlade plastglas som skyddar mot repor kan göra glasögonen mycket mer tåliga mot skador. Visste du att det nu finns moderna ytbehandlingar med filter för blått UV-ljus som hjälper oss att skydda ögonen i alla typer av situationer, t.ex. när man tillbringar lång tid framför en dator? Eftersom urvalet är så stort har vi sammanställt en snabbguide så att du hittar rätt antireflexbehandling, hårdhetsbehandling, CleanCoat eller andra ytbehandlingar.

Blått ljus: både bra och dåligt

Hur mycket blått ljus behöver vi? Och hur och när bör vi skydda oss mot det?

Förstå din syn 16 okt. 2017

Tags: Ytbehandling

Tio tips för att välja rätt ytbehandling

SE BÄTTRE med nya ytbehandlingar – för mer komfort och ökad hållbarhet

Förstå din syn 16 okt. 2017

Tags: Ytbehandling

ZEISS syntest online Hur väl ser du kontrast och färg? Här kan du kolla din syn snabbt och enkelt!
Glasögonglasbehandlingar ska helst klara allt SE BÄTTRE intervjuar produktchefen för DuraVision® Platinum, ZEISS mest robusta ytbehandling för glasögonglas någonsin.
Se tydligt tack vare högteknologiska behandlingar Innovativa behandlingar av glasögonglas skyddar glasen optimalt och ökar synkomforten

Förstå din syn 16 okt. 2017

Tags: Ytbehandling

Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig