En guide till se bättre

Idag använder omkring 200 miljoner människor världen över glasögonglas från Carl Zeiss Vision. 9 900 anställda i över 30 länder arbetar varje dag tillsammans för "se bättre" och brinner för att vidareutveckla precisionsglas samt mätutrustning och diagnosverktyg. På området optik är Carl Zeiss Vision ett av de världsledande företagen. Och vi vill att du också ska kunna dra nytta av vår expertis.

Vad vill vi erbjuda dig med SE BÄTTRE?

Varje öga är unikt på samma sätt som ett fingeravtryck och inget av våra sinnesorgan låter oss förnimma och uppleva vår omgivning lika intensivt. Därför tycker vi att det är extra viktigt att verkligen ta hänsyn till varje ögas individualitet vid kundrådgivning och diagnos samt vid tillverkningen av ZEISS glasögonglas.

Med SE BÄTTRE vill vi erbjuda dig ett referensmaterial där du kan få svar på dina frågor gällande synlösningar, glasögonglas och människans syn. Samtidigt får du en titt bakom kulisserna på hos Carl Zeiss Vision. Vi visar vilka typer av ZEISS-precisionsglas och synlösningar som vi har att erbjuda. Dessutom får du gärna ställa frågor eller dela med dig av dina upplevelser.

De viktigaste SE BÄTTRE-ämnena i korthet

Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig