Att se bättre.

DET vill vi hjälpa dig med.

Långt högre än branschstandarden – på den nivån ligger ZEISS.

I mer än 170 år har ZEISS varit en äkta optisk kraftkälla. Med fyra segment står ZEISS Group för en omfattande kunskap inom olika delar av den optiska branschen och gör det möjligt för kunder och tekniska pionjärer att sätta historiska milstolpar med bästa möjliga utrustning. Denna konstanta utveckling har gjort det möjligt för vårt företag att uppnå många tekniska innovationer och samtidigt alltid varit drivkraften bakom hela ZEISS Group: att erbjuda unikt högklassiga branschledande och innovativa produkter som höjer ribban för hela den optiska branschen – om och om igen.

ZEISS Vision Care integrerar den branschkunskap som finns inom ZEISS Group i varje enskild produkt och skänker på så sätt världen gåvan att kunna se bra utan kompromisser, och sätter samtidigt nya standarder inom branschen för glasögonglas.  

Vill du veta mer om inom vilka områden vi hjälper våra kunder med optiska produkter och tjänster?

Consumer Optics / Vision Care

Vision Care / Consumer Products

ZEISS Consumer Products (konsumentprodukter) erbjuder högklassiga video- och kameralinser medan våra kikare gör att avlägsna objekt kommer närmre och blir tydligare. ZEISS Vision Care fokuserar på högklassiga glasögonglas.

Microscopy / Industrial Metrology

Research & Quality Technology

ZEISS Industrial Metrology (industriell mätteknik) tillverkar pålitlig, högkvalitativ mätteknik och erbjuder unika tekniska tjänster. Affärsområdet mikroskopi ger tillgång till de pyttesmå detaljernas osynliga värld.

Semiconductor Manufacturing Technology

Semiconductor Manufacturing Technology

ZEISS Semiconductor Manufacturing Technology (tillverkning av halvledarteknik) erbjuder avancerad litografioptik för att skapa extremt små kretsstrukturer på allt mindre och snabbare microchips.

Medical Technology

Medical Technology

ZEISS Medical Technology (medicinsk teknologi) gör det möjligt för läkare världen över att hjälpa sina patienter att se bra igen och njuta av alla viktiga ögonblick som livet har att erbjuda.