Solglas med spegelbehandling: ZEISS DuraVision Mirror.
Ett smart modebudskap.

 • Solglas med spegelbehandling – vem passar de för?

  Solglas med spegelbehandling – vem passar de för?

  De trollar fram en unik stil och är inte bara trendiga utan dessutom verkligen funktionella: solglas med ZEISS DuraVision Mirror-spegelbehandling ger dig kristallklar syn med betydligt färre reflexer. Det gör att du ser bekvämare både i extrema ljusförhållanden, t.ex. i bergen, i snön eller på stranden, i parken och på shoppingrundan eller idrottsplatsen. Två speciella ytbehandlingar gör detta möjligt: en antireflexbehandling på baksidan av glasen och en spegelbehandling på framsidan. DuraVision® Mirror-solglas är dessutom smutsavvisande och mycket lätta att hålla rent.

  Ett modetips: våra spegelbehandlingar finns i åtta spännande färger som ger ett perfekt resultat – alltifrån rött till grönt, blått och ända till silver och guld. Glas med spegelbehandling passar utmärkt i metallbågar av alla former men funkar också perfekt i pantobågar.

  Viktigt för bilförare: inte alla färger lämpar sig för bilkörning.
  Oavsett vilka synbehov du har är det viktigt att du pratar med din optiker så att ni tillsammans kan hitta en färg som passar dig. Och självklart erbjuder solglas med ZEISS DuraVision Mirror-ytbehandling 100 % skydd mot UV A- och UV B-strålning.

 • DuraVision® Mirror-färger

  DuraVision® Mirror-färger

  ZEISS DuraVision Mirror-ytbehandlingen erbjuds i åtta olika färger.

  DuraVision Mirror-färger
 • Andra alternativ

  Extrafunktioner för mer komfort, stil och säkerhet

  Glasögon med färgskiftande glas för alla situationer. De mörknar rekordsnabbt och blir klara igen lika snabbt.

  Mer information

  Allroundskydd mot sol, vind och mer: sportglasögon med kupade solglas.

  Mer information

  För optimalt seende: enstyrkeglas.

  Mer information

  Förvandla dina progressiva glasögon till ett par solglasögon som skyddar dina ögon mot bländning och UV-strålning. Individuella lösningar, även för den som använder glasögon för första gången. Skräddarsydda progressiva glas från ZEISS.

  Mer information

  Välj den ytbehandling som passar dig bäst

  DuraVision® Platinum – den hårdaste ytbehandling vi på ZEISS någonsin har tillverkat erbjuder maximal reptålighet, optimalt skydd mot damm och en högeffektiv antireflexbehandling.

  Mer information

 • Hitta optiker

  Hitta en ZEISS-optiker nära dig

  Hitta en optiker nära dig. Din optiker ger dig detaljerad information och tar fram ett par solglas helt anpassade efter dina unika synbehov...

  Relaxed Vision Center och i.Scription återförsäljare

Dela artikeln med dina vänner