Solglas för sport.
Skydda dina ögon och se perfekt ända ut i glasens kanter.

 • Hur funkar ett par sportglasögon?

  Hur funkar ett par sportglasögon?

  Om du vill njuta av obehindrad syn när du sportar behöver du glasögon som uppfyller en rad olika krav. ZEISS solglas för sport är lätta och tåliga med en ljusintensitet på över 80 %. De erbjuds som tillval med en ytbehandling som skyddar mot smuts och repor och tas fram individuellt för just dina ögon. Tack vare Cosmetic Edge® Technology ger dessa tunna glas dig perfekt syn ända ut i glasens kanter, även om du har kraftigt kupade glas med höga styrkor. Det gör att du ser perfekt åt alla håll och skyddar dina ögon mot smuts, solljus eller små dammpartiklar i luften. Oavsett om du cyklar, springer, dyker eller spelar tennis, fotboll eller golf.

  Dessutom: ZEISS sportglasögon erbjuds även med enstyrkeglas eller progressiva glas.

 • Hur funkar Cosmetic Edge® Technology?

  Hur funkar Cosmetic Edge® Technology?

  Loading the player...

  Runt. Rektangulärt. Sportigt. Elegant. Att skapa ett kupat glas är en unik utmaning. Glaset ska vara så tunt som möjligt även i kanterna, men samtidigt korrigera användarens synfel optimalt. Med Cosmetic Edge® Technology från ZEISS kan vi tillverka tunna glas med optimal synkorrigering även vid en mycket stor glasdiameter och kraftigt kupade bågar. Det är goda nyheter för den som älskar sportglasögon, för den som vill ha ett par trendiga glasögon eller ett par slipade glasögon i "high curved"-stilen!

 • Andra alternativ

  Extrafunktioner för mer komfort, stil och säkerhet

  För optimalt seende: enstyrkeglas från ZEISS.

  Mer information

  Förvandla dina progressiva glasögon till ett par solglasögon som skyddar dina ögon mot bländning och UV-strålning. Individuella lösningar, även för den som använder glasögon för första gången. Skräddarsydda progressiva glas från ZEISS.

  Mer information

  Välj den ytbehandling som passar bäst:

  DuraVision® Platinum – den hårdaste ytbehandling vi på ZEISS någonsin har tillverkat erbjuder maximal reptålighet, optimalt skydd mot damm och en högeffektiv antireflexbehandling.

  Mer information

 • Hitta optiker

  Hitta en ZEISS-optiker nära dig

  Hitta en optiker nära dig. Din optiker ger dig detaljerad information och tar fram ett par solglasögon som passar perfekt för just din favoritsport...

  Relaxed Vision Center och i.Scription återförsäljare

Dela artikeln med dina vänner