ZEISS produkter för glasrengöring.

Se tydligt med glas som håller under många år framöver.

Kristallklar syn på några sekunder. ZEISS produkter för glasrengöring tar skonsamt bort smuts, damm eller fett från glasen och förhindrar imma på glasen. Det gör att dina glas förblir rena längre samtidigt som ytbehandlingen skyddas så att du ser perfekt och kan ha glädje av dina glasögon under lång tid framöver.

Klart seende i alla lägen:
ZEISS rengöringslösningar för glasögonglas.

Skonsamt, enkelt, effektivt.

Moderna ytbehandlingar gör det visserligen lättare att sköta om sina glas tack vare att de är smutsavvisande, men trots det måste alla glasögonanvändare rengöra sina glasögon då och då. Vi erbjuder ett stort utbud av olika rengöringsprodukter för glasögonglas som är bekväma att använda och skonsamma för glasen: ZEISS förfuktade rengöringsdukar är perfekta för att snabbt torka av glasen när det behövs, medan ZEISS rengöringsspray i kombination med en mikrofiberduk rengör glasen effektivt utan att lämna kvar några rester.

Sök optiker

Hitta en ZEISS-optiker nära dig.

Sök optiker

Hitta en ZEISS-optiker nära dig.

En skyddande och effektiv lösning. Även när du har bråttom.

Att använda ärmen, slipsen eller en näsduk för att rengöra glasögonen är visserligen bekvämt, men inte så bra för dina glas. ZEISS rengöringsdukar är skonsamma för glasen, lämnar inga ränder och går lika snabbt att använda som tröjärmen. De har en unikt fin struktur och är fuktade med en speciell kombination av rengöringsmedel som säkerställer att dina glas inte utsätts för de aggressiva ämnen som annars ofta ingår i många glasrengöringsmedel. Bra för dig – och för dina glasögon.

Skonsam vård med antistatisk effekt. För en grundlig daglig rengöring.

Det perfekta teamet för att rengöra dina glas skonsamt men grundligt: ZEISS mikrofiberduk i kombination med ZEISS rengöringsspray. Lika effektivt som noggrann rengöring under rinnande vatten med ett pH-neutralt rengöringsmedel.

Repor och smuts har inte en chans. Mer robusta än någonsin.

Högkvalitativa ytbehandlingar gör dina glasögonglas extremt tåliga mot repor eller statiska smutspartiklar. Fördelen: dina glas håller sig rena längre och blir mycket lättare att rengöra. Se bättre och se bättre ut – tack vare vår senaste antireflexbehandling.

5 tips för att rengöra dina glas

Ta inte bara näsduken, slipsen eller tröjärmen för att rengöra glasögonen

1. Ta inte bara näsduken, slipsen eller tröjärmen för att rengöra glasögonen – för du gör dem allt annat än en tjänst. Glöm inte: om du sköter om dina glas ordentligt håller de längre och du ser bättre. Även när du är på språng bör du alltid använda rengöringsprodukter från beprövade experter inom den optiska branschen.

Tvätta inte mikrofiberdukar varmare än 40 °C och använd inte sköljmedel, annars blir det ränder på glasen nästa gång du putsar dem.

2. Tvätta inte mikrofiberdukar varmare än 40 °C och använd inte sköljmedel, annars blir det ränder på glasen nästa gång du putsar dem.

Repor kan inte torkas bort från vare sig plastglas eller mineralglas.

3. Repor kan inte torkas bort från vare sig plastglas eller mineralglas. Försök därför att undvika att repa glasen eftersom repade glas bör bytas ut omgående. Även om repan bara tycks vara kosmetisk sprids ljuset genom den pyttelilla repan och irriterar ögat. Därför är det så viktigt att rengöra glasen med en speciell mikrofiberduk.

Dina glasögon behöver ett hem!

4. Dina glasögon behöver ett hem! Förvara dem i ett hårt fodral när du inte använder dem. Om du inte har något fodral med dig kan du lägga dem på en säker plats med glasen uppåt.

Glasögon gillar inte extremt höga eller extremt låga temperaturer.

5. Glasögon gillar inte extremt höga eller extremt låga temperaturer. Värmen som skapas i en bil en varm sommardag är till exempel något du inte bör utsätta glasögonen för. Samma gäller för bastun eller värmekällorna hemma. Utsätt inte dina glasögon för mer extrema temperaturer än nödvändigt.

Liknande produkter

Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig