Datorglasögon – optimal, avslappnad syn, inte bara för arbete vid datorn

Läs mer om arbetsplatsglasögon

Många personer som sitter framför datorn största delen av arbetsdagen klagar på smärta i nacke, rygg eller axlar. De måste ofta ägna hela sin uppmärksamhet åt skärmen i många timmar. På kvällen när de kommer hem från jobbet, och ibland även under arbetsdagen, upptäcker de följderna: muskelspänningar i nacken, ryggen eller axlarna. En av orsakerna kan vara att de använder fel glasögon. Lösningen kan vara datorglasögon som är specialanpassade för datorarbete.

Läs- eller progressiva glas är inte den ideala lösningen. Datorglasögon kan ge mer visuell komfort, inte bara för datorarbete, utan också på andra arbetsplatser och för fritidsaktiviteter som kräver hög koncentration.

Glasögon för piloter – perfekt syn även ovan molnen

Både yrkespiloter och amatörflygare måste kunna se tydligt med sina glasögon även vid extrema ljus- och väderförhållanden.

Arbetslivet 16 okt. 2017

Tags: Arbetsplatsglas

Glasögon för dig med höga krav – glas och bågar av högsta kvalitet med anpassad synkomfort

Snygga, eleganta och med maximal funktion – du som har höga krav kräver mycket också av dina glasögon.

Arbetslivet 16 okt. 2017

Tags: Arbetsplatsglas

ZEISS syntest online Hur väl ser du kontrast och färg? Här kan du kolla din syn snabbt och enkelt!
ZEISS arbetsplatsglas – den perfekta lösningen för synen på jobbet. SE BÄTTRE intervjuar dr Arne Ohlendorf och Monique Welscher om utvecklingen av ZEISS nya glas för arbetsplatsen

Arbetslivet 16 okt. 2017

Tags: Arbetsplatsglas

Allt inom bekvämt synhåll vid datorn Vill du veta hur speciella läsglasögon/multifokala glas kan underlätta ditt arbete?

Arbetslivet 16 okt. 2017

Tags: Arbetsplatsglas

Med rätt glasögon ser du skarpt och tydligt – oavsett om du är tandläkare eller hudvårdsterapeut Vissa verksamheter kräver högkvalitativa glasögon som presterar mer. Den nyaste tekniken från ZEISS hjälper dig att se perfekt, till och med på en mikroskopisk nivå.
Min synprofil Fastställ dina personliga synvanor nu och hitta en glasögonlösning som passar just dig.
Hitta en ZEISS-optiker nära dig