Ett långvarigt partnerskap

Med ZEISS Vision Care

Ibland är de flyktiga små ögonblicken i livet de viktigaste. Våra ögon gör dem synliga. För att se ögonblicket. Se sanningen. Se skönheten i alla detaljer.

Låt dina kunder se obehindrat. Låt dem se alla ögonblick i livet klart och tydligt. Med rätt lösning för deras synbehov.

Med ZEISS Vision Care kan du fokusera på att ge kunden en optimal lösning, eftersom vi förser dig med en unik uppsättning optiska verktyg, ett helhetsbaserat sortiment med marknadsledande innovationer och ett globalt nätverk.

Skapa framgång med en unik uppsättning optiska verktyg.

Med omfattande kunskap inom det optiska området, inhämtad under 170 års erfarenhet av forskning och innovation, låter vi dina kunder se världen runt dem. En företagshistoria som inte bara har satt milstolpar utan även förändrat liv.

Vårt varumärke som din kvalitetsgaranti

Vår unika optiska kunskap är integrerad i var och en av ZEISS produkter och tjänster. Alltid med samma mål: att skapa bästa möjliga lösning för dig och dina kunder.

Ledande produkter utvecklade i Tyskland

Vi lyssnar på marknadens behov och använder vår kompetens för att identifiera optimala och innovativa glasdesigner och ZEISS Vision Technology-lösningar för optimal mätning av ögonen, precis refraktion och tillpassning. Allt i högsta kvalitet. Vi vet nämligen att det inte bara räcker med ett utmärkt glasögonglas för att verkligen se perfekt. Glasögonglaset kan inte bli perfekt om det inte är anpassat till den enskilda användaren.

Framtidens optik

Utforska din potential fullt ut med toppmodern teknik och avancerade lösningar.

Produkter

Upptäck vårt sortiment inom allt från glasögonglas och skyddande solglasögon till ytbehandlingar, optiska instrument och glasputsdukar.

Affärssupport skräddarsydd för dina behov omgiven av en global infrastruktur och personlig service

Vi hjälper dig att skapa hållbara framgångssagor. ZEISS Experience är ett helhetsbaserat affärskoncept som erbjuder en unik köp- och varumärkesupplevelse. Idag finns fler än 120 Vision Centers världen över.

Instrument och system

Precision på en helt ny nivå för dig