Utbildning

Avgörande för affärsmässig framgång

Även om man redan är expert på sitt område behöver man löpande utbildning för att fräscha upp kunskaperna, lära känna ny teknik, nya produkter och nya branschstandarder och för att utveckla och bibehålla sin sälj- och rådgivningskompetens.

Som Winston Churchill en gång sa: "Kontinuerligt arbete – inte styrka eller intelligens – är nyckeln till vår potential". Som samarbetspartner hjälper vi dig i ditt arbete för att öka din potential och lyckas ännu bättre. Genom att tillhandahålla relevant, professionell utbildning via ZEISS Academy Vision Care och med hjälp av vetenskaplig information om ämnen relaterade till optik erbjuder vi ett brett urval av utbildningar för att möta just dina specifika behov.

ZEISS Academy Vision Care

Synonymt med professionell utbildning

Vill du ha allmän information om optiska fenomen eller optisk forskning? Är du intresserad av detaljerad produktinformation? Vill du veta hur man använder mätinstrument? Vill du få lite säljrådgivning? Vad du än är på jakt efter när det gäller professionell utbildning kan vi erbjuda ett bra utbildningserbjudande.

Seminars and Training for Eyecare Professionals ZEISS Academy Vision Care
ZEISS Academy Vision Care

Vårt mål som affärspartner är att förse dig med all den kunskap och kompetens du behöver för framgångsrik konsultation, rådgivning och produktförsäljning som ger nöjda kunder. Eftersom vårt slutliga mål är att din verksamhet ska bli framgångsrik vill vi ge dig all den utbildning som behövs för att nå dit.

Vi är hjälpta av vår omfattande erfarenhet inom optik, i samarbete med experter på området. Även genom att ta hänsyn till den erfarenhet som optiker världen över har och de behov de ställs inför i det dagliga arbetet. Därför har vi sammanställt ett omfattande professionellt utbildningspaket för dig.

ZEISS Academy Vision Care Seminars

Seminarier med träff

Dra nytta av fördelarna med seminarier som hålls av våra kvalificerade kursledare inom utvalda, relevanta ämnen. Att kombinera professionella föreläsningar med möten där man kan träna på materialet leder till att man kan börja tillämpa nya synsätt och kunskaper i det dagliga arbetet. Har du fortfarande frågor? Våra kursledare besvarar gärna individuella frågor under seminariet.

Boka ett personligt seminarium från vår katalog över seminarier.

ZEISS Academy Vision Care Webinars

Digitala webbinar

Har du inte möjlighet att delta fysiskt på våra utbildningar? Våra digitala webbinar kombinerar utbildning av toppklass med bekvämligheten att kunna delta direkt från butiken. Det finns tid att ställa frågor och interagera med presentatören vilket skapar en öppen lärandemiljö, anpassad efter dina behov.

Du bestämmer vilka ämnen som är särskilt intressanta för dig genom att välja bland de webbinar som ZEISS erbjuder här.

ZEISS Academy Vision Care Online Training

Skräddarsydd utbildning hos er

Har du inte möjlighet att ta dig till våra seminarier, eller är det något specifikt ni skulle vilja bli bättre på i ert team? Vi kommer gärna till er och håller utbildning på plats. Kursen kan handla om ZEISS produkter, instrument, försäljning eller marknadsföring, och vi ser till att det finns tid för både genomgång och praktiska övningar. Kontakta oss så tar vi fram kursinnehåll för just er butik!

Webinar - ZEISS SmartLife Portfolio

We are very happy that so many joined our online trainings in March-May if you have missed tZEISS is launching a completely new lens portfolio designed for the future by ZEISS scientists. ZEISS has, in the development of the new ZEISS SmartLife lenses, considered our on the move, connected lifestyle as well as our age and made lenses adapted for our lifestyle today.
hem please see the recordings here:With the ZEISS SmartLife lenses your customers will get what they need to always have sharp, clear and comfortable vision.

Curious?

During this webinar, Thomas Andersson Wikman, Product Manager, and Kristina Lidén, Head of Marketing will give you all the details about the new portfolio and the materials and activities supporting the product launch.

Welcome!

Höstens utbildningar – ZEISS SmartLife

På grund av det rådande läget i världen, har vi beslutat oss för att inte erbjuda några fullskaliga utbildningsdagar i höst. Detta beslut kan dock komma att omvärderas om situationen förändras. Under september och oktober kommer vi dock att erbjuda träffar i mindre grupper under kvällstid, så att du får möjligheten att lära dig allt om ZEISS SmartLife.

Anmäl dig på marketing .nordic @zeiss .com eller hos din ZEISS-representant och ange samtidigt eventuella matallergier.

Vi kommer att erbjuda följande träffar:

Stockholm
Datum: 30 september
Tid: 18.30-21.30
Plats: ZEISS AB, Tegeluddsvägen 76, Stockholm

Göteborg
Datum: 1 oktober
Tid: 18.30-21.30
Plats: Elite Park Avenue

Malmö
Datum: 7 oktober
Tid: 18.30-21.30
Plats: Boplatsgatan 6, Malmö

Linköping
Datum: 14 oktober
Tid: 18.30-21.30
Plats: Scandic Linköping City, Gamla Tanneforsvägen 51