Kvinna med svart hår och glasögon som leende tittar på en bärbar dator
ZEISS FÖR OPTIKER

ZEISS professionella kurser och utbildning

Bli en ZEISS-expert.

Skapa högt kundengagemang genom utbildning och utveckling av personalen. Vår modulbaserade webbakademi erbjuder interaktiv utbildning i ZEISS glasögonglas och utrustning. Vi har också ZEISS-webbinarier till hands. Du kan till och med boka en ZEISS-specifik utbildingssession eller begära en som passar för just dina behov.

 • Få tillgång till över 60 utbildningsmoduler online
 • Tillgänglig dygnet runt, alla dagar
 • Delta i direktsända och förinspelade webbinarier

Optikbranschen och digitala trender utvecklas.

Den digitala världen utvecklas så snabbt att det är svårt att hinna med och många är nu regelbundet online. Vare sig det är online för jobb, möten eller digital utbildning, har det blivit avgörande för att skapa märkeskännedom och framgångsrikt nå ut till kunder.

Tillgång till ZEISS onlineutbildning dygnet runt, från alla enheter. Oberoende av var du befinner dig.

Online utbildningsprogrammen från ZEISS Vision Care Academy erbjuder kunskap nära till hands, när och var som helst. Välj bland ett stort urval yrkesrelaterade ämnen, delta när det passar dig, upptäck våra intressanta och interaktiva utbildningar och få ett officiellt certifikat efteråt som intygar att du genomgått utbildningen.

E-utbildning

 • Få tillgång till de senaste ZEISS-kurserna

  Få tillgång till de senaste kurserna online för att lära dig mer, skapa kännedom eller granska dina nuvarande kunskaper om en specifik produkt.

  ZEISS SmartLife glasögonglas

  ZEISS SmartLife glasögonglas

  Vårt exklusiva sortiment är det bästa, modernaste och mest kompletta glassortimentet idag. Det inkluderar enkelslipade glas, digitala och progressiva glas.
  ZEISS BlueGuard glasögonglas

  ZEISS BlueGuard glasögonglas

  Blåljusblockerande egenskaper är nu en del av den kemiska sammansättningen för nya BlueGuard glasmaterialet. Förutom att blockera det potentiellt skadliga blåljuset från solen filtreras även störande digitalt blått ljus.
 • ZEISS-glas

  ZEISS sortimentet erbjuder en mängd olika produktlösningar. Oberoende av vilka synproblem kunderna har hittar du rätt erbjudande för deras synbehov och lär dig allt om varje produkt i de här utbildningsmodulerna.

  ZEISS DriveSafe-glas

  ZEISS DriveSafe-glas

  Lär dig om ett sortiment som ger kunderna bättre syn när de kör i mörker eller i svåra väderförhållanden. Skydda ögonen mot reflektioner och gör det enklare att ändra fokus både snabbt och ofta.
  ZEISS DuraVision behandlingar

  ZEISS DuraVision behandlingar

  Verklig klarhet kräver mer än vanliga AR-glas. Det kräver en hållbarhet som klarar av vardagens utmaningar. Dessa behandlingar motstår smuts, är enklare att rengöra och karakteriseras av överlägsen hårdhet och övertygande antireflektiva egenskaper.
 • ZEISS instrument och tjänster

  Precision på en helt ny nivå. Bättre syn börjar med förstklassig diagnos. Därför erbjuder ZEISS optiker och ögonläkare professionella optiska instrument som smidigt kan integreras i arbetsflödet.

  VISUFIT 1000

  VISUFIT 1000-plattformen

  Det här är början på en ny era. En digital plattform som gör det möjligt för optiker att erbjuda jämförelse av bågar och enkel centrering på bara några klick. ZEISS VISUFIT 1000 erbjuder flera nya funktioner med en enkel process på iPad.
  Enhet i ZEISS subjektiva refraktion

  Enhet i ZEISS subjektiva refraktion

  Upptäck fördelarna med automatisk subjektiv refraktion bestående av VISUSCREEN® 100/500 och VISUPHOR® 500. Utforska hur du kan skapa en stressfri, intressant miljö åt dina kunder.
 • ZEISS UVProtect Technology

  Klara vardagsglas från ZEISS har nu fullt UV-skydd. Lär känna fördelarna med ZEISS UVProtect-tekniken och UV-behandlingar som nu kommer som standard med alla ZEISS DuraVision och LotuTec-behandlingar.

  ZEISS UVProtect

  ZEISS UVProtect

  Upplev en ny ZEISS standard med fullt UV-skydd. Lär dig mer om fördelarna för företaget och kunderna som ZEISS UVProtect-tekniken och UV-behandlingar erbjuder.
 • Optisk vetenskap

  Läs mer om ögats anatomi, brytningsfel eller ordinationer, samt mycket mer. Idealisk för nya personalmedlemmar utan optisk bakgrund eller en repetition för alla inom den optiska branschen.

  ZEISS optisk vetenskap

  ZEISS optisk vetenskap

  Eftersom optik är ljusets vetenskap går vi kort igenom själva ljuset. Det omger oss hela tiden men vad är ljus egentligen? Ordentliga kunskaper om bakgrundsteorin är ett väsentligt steg på färden till att bli en optisk expert.
  Korrigering av brytningsfel

  Korrigering av brytningsfel

  Glasögonglas kan användas för att korrigera olika former av brytningsfel som närsynthet (myopi), långsynthet (hyperopi), astigmatism och ålderssynthet (prebyopi). För att betjäna dina kunder bättre är det viktigt att förstå de typer av glas som kan användas för att korrigera dessa synfel.
 • ZEISS Experience

  Ta en titt på vårt partnerprogram. Se hur du kan omvandla din verksamhet så att den matchar dagens kundtrender samtidigt som du skapar en känsla av samhörighet.

  ZEISS Experience

  ZEISS Experience

  Följ med oss på ZEISSExperience journey! En transparent, interaktiv, stegvis konsultationsprocess. Lär dig om utformningen av din praktik, marknadsföring och glas. Dra nytta av ZEISS starka varumärke och våra tjänster.
  ZEISS synundersökning

  ZEISS synundersökning

  Lär dig hur du kan leda kunderna igenom ZEISS synundersökningsprocess. Med varje steg får du massor av information och tips om vad du kan säga och göra för att utmärka dig och ge en minnesvärd kundupplevelse.

Webbinarer

 • Titta på våra senaste arkiverade webbinarier

  Missade du ett specifikt direktsänt webbinarium som du verkligen ville delta i? Oroa dig inte, du kan få tillgång till alla tidigare webbinarier så att du inte missar nåt.

  ZEISS SmartLife glas

  ZEISS SmartLife glas

  Förstå hur ZEISS SmartLife glas är det perfekta COMEBACK-sortimentet för din verksamhet.
 • Glasögonprodukter och optik

  Oberoende av om du vill repetera grunderna i optometri eller göra en djupdykning i ZEISS SmartLife portföljen och tekniken bakom, hjälper vi dig att förbättra kunskaperna.

  Grunderna i optometri: Korrigering av brytningsfel

  Grunderna i optometri: Korrigering av brytningsfel

  Har du någon på kliniken/i butiken som är ny inom optometribranschen?
 • ZEISS instrument och system

  Få en bättre förståelse för ZEISS synteknologi och lösningar och hur egenskaperna hos våra spännande instrument verkligen kan vara en fördel för verksamheten och arbetsflödet. Vi förklarar hur du kan utnyttja varje instrument för att förbättra kundupplevelsen och skapa ett långvarigt intryck.

  ZEISS i.ProfilerPlus och ZEISS i.Scription

  ZEISS i.Profiler plus och ZEISS i.Scription

  Lär dig mer om ZEISS i.Profiler plus, ett 4-i-1 tekniskt system med toppmodern vågfrontsmätare, autorefraktor, keratometer och topograf. Vi hjälper dig att föstå hur detta kan stödja i.Scription och hur det påverkar minskningen av konsultationstiden som krävs för varje kund.
 • Digital marknadsföring

  Titta på dessa webbinarier för att öka dina kunskaper i digital marknadsföring. Vi visar dig hur du förbättrar din synlighet lokalt, i den digitala världen och lockar kunder till din butik.

  Marknadsföring på sociala medier

  Marknadsföring på sociala medier

  Hur du använder marknadsföring på sociala medier till att öka försäljningen för din optikpraktik. Nå och locka till dig nya kunder via sociala medier och visa upp din praktik på bästa sätt.
Susanne, dispenserande optiker och butiksägare, London

ZEISS webbinarier gav mig rätt vägledning och jag kunde börja implementera kunskaperna på en gång.

Susanne

Dispenserande optiker och butiksägare, London

Kontakta oss

Schemalägg ett möte

Form is loading...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.

Bli en ZEISS-partner

Form is loading...

Informationen som anges i kontaktformuläret kommer att användas för att besvara din förfrågan till Carl Zeiss Vision Care per e-post eller telefon. Klicka här för att läsa vår policy om dataskydd.