Lediga tjänster

Med 25 000 anställda är ZEISS en av de globala ledarna inom de optiska och optoelektroniska branscherna, och har bidragit till de tekniska framstegen i över 165 år. ZEISS utvecklar och distribuerar optik för litografi, industriell mätteknik, mikroskop, medicinsk teknik, glasögonlinser samt linser till kameror och filmkameror samt planetariumteknik.Den breda produktportföljen säkerställer att ZEISS anställda alltid står inför nya, inspirerade utmaningar.

Som ett företag inom Carl Eiss Foundation står ZEISS samtidigt för stabilitet och tar ett särskilt ansvar för sina anställda och samhället.

ZEISS International

Internationella karriärmöjligheter


Varför ZEISS?
Som högteknologiskt företag och global teknikledare erbjuder ZEISS spännande utmaningar och en internationell arbetsmiljö. Samtidigt tar ZEISS ett särskilt ansvar för sina anställda och samhället.

mer


Redan i karriären
Är du redo för nästa steg i din karriär? ZEISS erbjuder många alternativ i din strävan efter personlig och yrkesmässig utveckling, eftersom vi söker morgondagens teknik.

mer

ZEISS anläggningar

I hela världen


Oavsett om det handlar om Jena, Oberkochen eller Singapore – med anläggningar i över 30 länder erbjuder vi våra anställda många möjligheter till befordran och intressanta platser att leva på.

mer