Om ZEISS i Sverige

Carl Zeiss AB säljer mycket högteknologiska produkter inom mikroskopi, elektronmikroskopi, diagnostik, ögonlaser, operationsmikroskop, mätteknik samt kikare och kikarsikten.

Carl Zeiss AB är en del av den nordiska ZEISS-organisationen som omfattar Danmark, Norge, Finland och Sverige. Det är totalt 160 medarbetare, varav cirka 75 i Sverige som sköter försäljning, service, rådgivning och marknadsföring av ZEISS produkter.

Den internationella ZEISS-koncernen är globalt marknadsledande inom optik, finmekanik och instrument. Koncernen har egen verksamhet i mer än 30 länder samt har representation i mer än 100 länder.

ZEISS har fabriker i Europa, Nordamerika, Mexiko och Asien och huvudkontoret ligger i Oberkochen i södra Tyskland. Globalt har koncernen en omsättning på 4,2 miljarder euro och cirka 25 000 anställda.

ZEISS har funnits i mer än 165 år och är idag en aktiv leverantör till rad olika områden, t.ex. bil- och flygindustrin, forskning, materialvetenskap, oftalmologi, kirurgi, onkologi och den offentliga sektorn.

Kontakta oss på tel: +46 8 459 25 00 eller info .se @zeiss .com